Nowość

Krem kokosowy w bloku, nierafinowany 200g - Renuka

  • Krem kokosowy w bloku, nierafinowany 200g - Renuka
Producent: Renuka
Diety: WegetariańskaWegańskaBezglutenowa
7,90 zł
/ szt.
Składniki
  • Orzech kokosowy 100%
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

Wartości odżywcze (w 100g/100ml)

Wartość energetyczna3063kJ/742kcal
Tłuszcze66g
Węglowodany24g
*w tym cukry5g
Białko6,9g
Sól0,09g
*w tym kwasy tłuszczowe nasycone 57g

Łatwy zwrot towaru

Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. W ciągu 14 dni możesz zwrócić ten towar bez podania przyczyny.
Pokaż szczegóły
14 dni na zwrot
Najważniejsza jest Twoja satysfakcja z zakupów. Zamówione u nas produkty możesz zwrócić w ciągu 14 dni bez podania przyczyny.
Bez stresu i obaw
Dzięki integracji naszego sklepu z tanimi zwrotami Poczty Polskiej kupujesz bez stresu i obaw, że zwrot zakupionego towaru będzie problematyczne.
Prosty kreator zwrotów
Wszystkie zwroty w naszym sklepie obsługiwane są przez prosty kreator zwrotów, który daje możliwość odesłania do nas paczki zwrotnej.

Ten towar jest dostępny w naszych sklepach

Możesz kupić ten produkt bez składania zamówienia internetowego w jednym z naszych sklepów w Twojej okolicy. Sprawdź w których punktach produkt jest dostępny od ręki.
Sprawdź dostępność

Zmielony na pastę miąższ orzecha kokosowego. Nie zawiera konserwantów, cukru ani barwników. Twarda, aromatyczna masa, która po ogrzaniu w gorącej wodzie nabiera konsystencji gęstej śmietanki. Poprzez zastosowanie różnych proporcji wymieszania z wodą, można uzyskać krem kokosowy, mleczko kokosowe czy wspomnianą już śmietankę kokosową. Krem kokosowy jest powszechnie stosowany w kuchni azjatyckiej. Stanowi podstawę oraz składnik różnych sosów, zup, a także deserów. Może być również używany jako tłuszcz czy może raczej masło kokosowe.

Wbrew pozorom krem kokosowy nie przyczynia się do powstawania tkanki tłuszczowej, a wręcz pobudza przemianę materii i wspomaga ubytek wagi przy nadwadze. Nie jest to jednak jego jedyne zastosowanie, gdyż krem kokosowy jest równie często wykorzystywany w przemyśle kosmetycznym. Może być używany jako balsam do ciała, maseczka do włosów czy chociażby jako maść na różnego rodzaju zmiany skórne. Nawilża, koi skórę oraz wspomaga proces gojenia. Ma właściwości antywirusowe, antybakteryjne oraz antygrzybiczne.

Po otwarciu przechowywać w lodówce, w zamkniętym pojemniku.

Kraj pochodzenia: Sri Lanka

Opinie użytkowników
Zapytaj o produkt:

Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe.

E-mail:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Pytanie:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Poleć ten produkt:

Jeżeli chcesz poinformować swojego znajomego o produkcie, który Twoim zdaniem może go zainteresować, skorzystaj z poniższego formularza.

Do:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Możesz podać więcej adresów e-mail, rozdzielając je przecinkami
Podpis:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
Treść:
To pole jest wymagane do złożenia zamówienia.
pola oznaczone - To pole jest wymagane do złożenia zamówienia. - są wymagane
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel